Keresés

Egyesülés. Egy új korszak kezdete.

Volt egyszer egy név, amit minden házimozi rajongó jól ismert Magyarországon.

 

A Proteusaudio alapítása óta hittem benne, hogy nyújthatunk olyan minőségi szolgáltatást ügyfeleink számára, hogy az mindkét fél számára kölcsönös előnyökkel járjon.

Szakcikkeim, tesztjeim, és segítőkész válaszleveleimnek, és tanácsaimnak köszönhetően, mind több, és több elégedett ügyfelet szereztünk. Minél több ügyfelünk lett, annál szenvedélyesebben kerestük, hogy miként adhatnánk még többet, és még jobbat.

Mi mást is tehet egy olyan cég, akinek ennyi nagyszerű ügyfele van?

Egy napon tehát elhatároztuk, hogy mi is keressünk egy igazi partnert, akivel együtt még erősebbek leszünk, és még többet adhatunk. Önnek.

És most megtaláltuk...

A szaktudásunk előnyére változik, a Proteusaudio Delta Hifi néven fojtatja tovább.

2012 szeptember 1. fordulópontot jelentett a két cég életében. Ettől a naptól kezdve a Proteusaudio egyesült a 20 éves múlttal rendelkező autóhifi specialistával, a Delta Hifivel, aki meghatározó szerepet töltött be Győr autóhifi társadalmában.

Új kihívások elé néztem tehát, mely egyáltalán nem esett nehezemre, hisz 10 éven keresztül ugyanilyen üzletet vezettem. (Akkoriban ez az üzlet véletlenül pont a Delta Hifi legnagyobb konkurense volt.) Az idő telt múlt, és most mégis a Delta Hifi tűnt a legalkalmasabb partnernek.

Méltó képen búcsúztam tehát az elmúlt időszaktól, és bizakodva, nagy elszántsággal készültem az elkövetkezendőkre.

Volt mit ünnepelni, mert a Proteusaudio ettől az időponttól már egy nagy, tőkeerős csapat tagjaként tud többet, és többet adni több száz/ezer ügyfelének.

Egy igazi partnerre találtam, akivel új,lendületet, új távlatokat adhatunk a hazai házimozi, és autóhifi rajongóknak.

Ettől a pillanattól részese lehettem annak a háttérnek, melynek összefoglaló neve: Delta

A változás gyorsan, ütemtervszerűen megy végbe. Már az első hónapban átalakult az üzlet, és kialakulóban van a házimozi bemutatóterem is, mely az eddigi "különleges" formavilág, és akusztika után már inkább szobai környezetet hivatott szimulálni.

Termékválasztékunk folyamatosan bővül, és szakcikkeink ezután is pártatlan hangnemben íródnak.

Mindenki számára nyilvánvalóvá akartjuk tenni, hogy színesebb általunk ez a szakma, és ezáltal ügyfeleink is.

A változás gyors volt, és mint tudjuk, a változás gyönyörködtet. Az üzletünk villámgyorsan öltött új külsőt. Kibővített termékválasztékunk ezután átláthatóbb, tagolt formában lelhető fel, az érdeklődők számára. Felkészült kollégámmal (Kovács Zoltánnal ) minden helyzetet gyorsan, és szakszerűen oldunk meg. Két tapasztalt szerelőink (Gábor, és Roland) pedig ügyfeleink igényeinek megfelelően telepítik az autóriasztókat, központi zárakat, elektromos ablakemelőket, és a komplett autóhifi installációkat.

Az új partneri kapcsolat lehetővé tette, hogy mind több ismert, és népszerű márkát vegyünk fel a kínálatba, hogy ezzel szolgáljuk meg ügyfeleink bizalmát.

Pártatlan tesztjeinket nem csak az ügyfelek, hanem a szakma is elismerte. Rendszeresen halljuk vissza, hogy a Média Markt, és a Saturn hálózatában dolgozók is szívesen példálóznak írásaimmal.

Egyedi kedvezmény rendszerünknek hála, már senkinek sem kell a legjobb Árgépes ajánlatok után keresgélnie, hisz az ilyen ár összehasonlító oldalakon csak a nem hivatalos forrásból származó termékek szerepelnek elől. Mi minden esetben a hivatalos lista, vagy akciós árakat közöljük. Ez után ügyfeleink tisztán átláthatják a kapott kedvezményüket. A futárszolgálatunknak köszönhetően, már akár másnapra Önnél lehet a kiválasztott termék. 30000Ft felett a legtöbb esetben díjmentesen.

Az egyesülés sikeres lett, mivel azóta felkértek bennünket, hogy legyünk mi az új győri JVC márkabolt, továbbá a HECO hangfalak egyetlen nyugat magyarországi viszonteladója, és a Pioneer márkaboltja is egyben.

(Itt térnék ki egy pillanatra. Már a felkérést követően is pártatlan, és tényszerű tesztet írtam a Pioneer idei EISA Díjas erősítőjéről. Ezzel is megmutatva, hogy számunkra az ügyfél az első, és nem a különböző díjak, vagy beszállítói elvárások)

Ezek a címek igenis megtisztelőek, így a meglévő márkák mellett az új gyártók legjobb készülékeiből is szemezgethetünk.

Legyen részese Ön is a sikerünknek. Tegyen próbára bennünket ez után is. Kérdezzen, és mi a legjobb tudásunknak megfelelően állítjuk össze Önnek a legjobb ajánlatokat.

Legyen szó ezután a Házimoziról, Autóhifiről, vagy Motoros ruházatról.

A kulcsszó mindhárom témakörben a Delta.

Idén a Házimozi szegmens még a jól bevált Proteusadio néven is elérhető, az átállási időszakban.

Továbbra is maradok tisztelettel:

Papatyi Tibor