Keresés

Bemutatkozik az új belépő szintű Denon AVR-X540BT AV erősítő

     Egy elérhető AV Receiver, mely új szabványokat állít fel A Denon AVR-X540BT ötvözi a házimozi teljesítményét a Bluetooth kompatibilitással a zene streaminghez.

     A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója most emeli a lécet a belépő kategóriás AV receiverek piacán az új AVR-X540BT házimozi-receiverével. Ez a modell ötvözi a kiváló minőségű házimozi rendszert a Bluetooth zene streaming és vezérlés kényelmével és mindezt rendkívül versenyképes áron nyújtja.

     Az új 5.2 csatornás modell a Denon piacvezető X sorozatú receiverek tervezésén alapul, és ötvözi a hanghűséget a fejlett funkciókkal, köztük az ARC-vel a TV-hanghoz és a HDMI CEC-t az integrált rendszervezérléshez, valamint a HDCP 2.2 szabványt a 4K Ultra HD video formátumok támogatásához.

     Az exkluzív 500-as sorozatú Bluetooth távvezérlő alkalmazással az AVR-X540BT-t vezérelheti bármely okostelefonról vagy táblagépről.

 Az AVR-X540BT 2017 májusától lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.

 Denon AVR-X540BT: belépő szintű ár, fejlett teljesítmény

     Az új AVR-X540BT - 5.2 csatornás, teljes 4K HD AV-Receiver Bluetooth-tal - ár/érték arányban jóval több, mint egy belépő szintű modell, számos fejlett funkcióval rendelkezik, melyekkel akár komplex házimozi rendszereket is képes kezelni. A technológiának köszönhetően a legfrissebb televíziós és filmformátumokat is kihasználhatja, beleértve a legfrissebb HDCP 2.2 szabvánnyal való kompatibilitást, a 4K Ultra HD másolásvédett tartalomhoz. 

     Az öt HDMI bemenet, amelyek közül három támogatja a HDCP 2.2 / 4K 60p-t, lehetővé teszik a legújabb eszközök, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. Az AVR-X540BT ezen felül támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD-t, valamint a 4:4:4 Pure Color mintavételezést is. Az összes HDMI bemeneten elérhető a 3D kompatibilitás.
    
     Az ötcsatornás erősítéssel, melyek mindegyike maximálisan 130W-ot biztosít - és két aktív mélysugárzó is rendelhető hozzá - az AVR-X540BT teljes körű hangélményt biztosít, függetlenül attól, hogy milyen hangsugárzókat választ hozzá.

     Az informatív és intuitív grafikus felhasználói felület lehetővé teszi a receiver egyszerű konfigurálását az exkluzív Denon Setup Assistant, valamint a Quick Start Guide segítségével, Az AVR-X540BT rendelkezik az automatikus beállítás funkcióval és szoba korrekcióval, hogy a többcsatornás hangsugárzó rendszerét a lehető legjobban kihasználhassa. A készülékhez beállító mikrofont is biztosítunk, amely a kritikus rendszerparamétereket a végső hanghűséghez, illetve az egyéni hangsugárzó rendszerhez és a hallgatási helyhez igazítja.


     Denon termékként az AVR-X540BT a legmagasabb színvonalú zene lejátszására épült, és a beépített vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják hozzá a Bluetooth-képes okostelefonjukat a kedvenc zenéik streameléséhez és lejátszásához, ahol mindezt magas hangminőségben élvezhetik. A receiver akár nyolc párosított Bluetooth-eszközt is képes megjegyezni, így ha egyszer már csatlakoztatva volt, utána az egész család gyorsan elérheti a receivert. Ezek mellett a zene lejátszásához (MP3, WMA, FLAC és AAC) el van látva egy kényelmes USB porttal az előlapon - mely alkalmas a hordozható eszközök töltéséhez is.

     De még több is kihozható az AVR-X540BT Bluetooth csatlakoztathatóságából: az egyedi Denon 500 Series távvezérlő alkalmazás által bármely Bluetooth eszközről vezérelheti a receivert. A funkciók közé tartozik a be- / kikapcsolás, a hangerő fel / le, a némítás és a forrásválasztás. Az ingyenes alkalmazás elérhető az Android és az iOS rendszerekre.

     Az AVR-X540BT tiszta, érthető kialakítású előlappal rendelkezik, négy Quick Select funkciógombbal, melyek a felhasználó számára lehetővé teszik a kedvenc bemeneti forrásaik kiválasztását. A Quick Select programcsomagok a Bluetooth App, vagy az ergonomikusan tervezett távirányító segítségével is kiválaszthatók.

     A kiváló teljesítmény és a könnyű használhatóság tökéletes kombinációja révén a Denon AVR-X540BT egyszerűvé és megfizethetővé teszi a házimozikat, emellett rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami a felhasználói igények kielégítéséhez szükséges.
      
Denon AVR-X540BT - Fontosabb jellemzők
 • 5.2 csatornás AV-Receiver, 130W teljesítmény csatornánként 

- elegendő teljesítménnyel töltheti meg a szobát egyedülálló Denon hangzással

• 4K / 60 Hz teljes sebességű jeltovábbítás, HDR, ARC és HDMI CEC 

- Jövőboztos szabványok és kényelmes, egy kábeles HDMI csatlakozás a TV-hez

• 5 HDMI bemenet és teljes HDCP 2.2 támogatás (3 HDMI bemeneten) 

- Rengeteg bemenet a Blu-ray lejátszó, játékkonzol és egyéb eszközök számára

• Bluetooth zene streaming 

- Kényelmes zenelejátszás közvetlenül az okostelefonról, vagy táblagépről

• Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio 

- Kiváló hangzás nagy felbontású hangformátumokkal

• MP3, WMA, FLAC és MPEG-4 / AAC műsorszámok lejátszása 

- Elülső USB támogatás az összes népszerű zenei formátumhoz

• Automatikus hangsugárzó kalibrálás mérőmikrofononnal 

- Tökéletes hangkiegyenlítés az Ön egyéni szobájához

• Setup Assistant, Denon 500 Series távvezérlő alkalmazás 

- Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés

• Intelligens ECO mód 

- Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné a hangminőséget

• Fekete színben kapható