Keresés

Denon AVR-X2300W - A szorgos kisdiák

     Bevallom, a tavaly bemutatott AVR-X2200W tesztje után már alig vártam az idei modellt, hisz az irány jó volt, csak épp be kellett fejezni azt, ami akkor elkezdődött.

Onkyo TX-NR656 a megújuló mindenes

      Sajnos, eltelt ez a nyár is, de mindenki számára van egy jó hírem! Az ősszel együtt megkezdődik a házimozi szezon is, hisz nincs is annál jobb, mint amikor a hűvösebbre forduló időben a család összeül egy jó kis filmnézésre. Ehhez a művelethez a statisztika alapján a legtöbben egy megfizethető áru alsó-középkategóriás erősítőt használnak, melyek közül kettő is a látókörünkbe került. Nincs is más teendőm, mint megnyitni a sort. A sort, melyet idén is az Onkyo kezdett meg.

Tangent Ampster Bt- A kis mindenes 2 csatornás

      Pár nap, és végérvényesen nyakunkba szakad a nyár. A jó idő megérkeztével egyre többen keresnek meg bennünket többek közt kültéri hangosítással kapcsolatban, hisz mindenki több időt szeret ilyenkor kint tölteni, és hát nem mindegy, hogy mindezt milyen komfortérzetben teszi.

Onkyo TX-RZ900 Házimozi erősítő teszt

  Az idei évre az Onkyo valami igazán nagyot szeretett volna húzni a közép felső kategóriában, így egy teljesen átdolgozott erősítő családot mutatott be. A megújult külsőn és belsőn túl, teljesen új típusszámokat viselnek. A megszokottnak számító TX-NR megnevezést ezentúl TX-RZ jelölés váltja fel.

Denon AVR-X2200W Teszt- Ismét a legjobbak közt

     Középkategóriás erősítőket vizsgáló sorozatom második állomásához érkeztünk, ahol is a Denon idei modelljével, az AVR-X2200W-vel ismerkedtem meg közelebbről. Az ezekkel szerzett tapasztalataimat, élményeimet írnám most le.

A világ egyik legjobb AV erősítőjének tesztje. NAD T787

    

     Nem szokásom egymás után ugyan attól a gyártótól tesztkészüléket kapni, és írni is róla, de ez most más. Ráadásul ennek még jobban is örülök, mint a nagyobb testvérének. Na, ilyen sem volt még, és valószínűleg nem is lesz.

Onkyo TX-NR646 házimozi erősítő teszt

      A 2014-2015-ös év legnagyobb középkategóriás házimozi erősítő sikerét egyértelműen a Onkyo TX-NR636-os készüléke zsebelhette be. Kimagasló, korát meghazudtoló (Dolby Atmos) szolgáltatásai, brutális moziélményt nyújtó hangja, és nem utolsó sorban a konkurenseinél kedvezőbb ára miatt komoly rajongótáborra tett szert. A róla készült tesztemet mára már több, mint 5900-en olvasták el, ami szép szám.