Keresés

Bemutatkozik az új Denon Ceol, és Ceol Piccoló

     A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója nagy örömmel  bemutatja a legújabb generációs és többszörösen díjnyertes, népszerű lifestyle hálózati zene rendszereit. Az új Ceol és Ceol Piccolo rendszerek párosulnak a feltűnő stílussal, a kompakt és minimalista dizájnnal. Kiváló minőségű zenét biztosítanak minden elképzelhető audio forrásból, ami akár egy sima alkalmazással is irányítható.

 

     Az új lifestyle Ceol Network Music System streameli a nagyfelbontású zenéket a merevlemezről, számítógépekről, mobil eszközökről és az internetről a Wi-Fi-n, Ethernet-en, USB-n és Bluetooth®-on keresztül. A Ceol rendelkezik a Spotify® Connect zeneszolgáltatási lehetőséggel, internetes rádióval, FM/AM rádióval és CD lejátszóval is. Minden élvonalbeli technológia találkozik a szemet gyönyörködtető, kompakt és minimalista dizájnnal. A készüléket vezérelhetjük az elegáns kétrétegű akril felső panelen elhelyezett gombokkal, vagy a hasonlóan kifinomult, új iOS/Android alkalmazással is.

     A Ceol hozzáférést biztosít a zenei gyűjteményünkhöz az otthoni hálózaton keresztül, bárhol is tároljuk azt - legyen az a számítógép, hálózati merevlemez, vagy akár mobil eszköz. Az integrált Wi-Fi és Ethernet-kábel csatlakozáson keresztül a Ceol támogatja az AirPlay®-t és a veszteségmentes, nagyfelbontású zenei fájlok streamelését (FLAC HD/WAV/AIFF/ALAC) az otthoni hálózaton keresztül. A Ceol támogatja Bluetooth® streaming NFC párosítást, valamint a Spotify® Connect online zenei szolgáltatást, emellett rendelkezik Internet rádióval és FM/AM rádióval is.