Keresés

Vadiúj, szupervékony Marantz NR1605 Hálózatképes AV erősítő

A Marantz bemutatja új, szupervékony NR1605 Hálózati AV Receiver-ét beépített Wi-Fi és Bluetooth® szolgáltatásokkal.

 

      A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte elismert és vezető cége bemutatja új, szupervékony hálózati AV rádióerősítőjét a dizájn- és a helytudatos házimozi rajongók számára, amely rendelkezik beépített Wi-Fi és Bluetooth funkciókkal. A nagysikerű előd nyomdokain haladva az új NR1605 ugyanazt a dinamikát biztosítja, mint a nagyobb testvérei, emellett fülrepesztő erősségű surround hangzást és kiváló video minőséget biztosít, de mindezt anélkül, hogy egy nagyméretű, impozáns készüléket kelljen nézni a nappaliban. Mivel ez a legújabb verzió rendelkezik Bluetooth® és WiFi kapcsolattal is, így élvezheti a digitális médiafájlokat ezen a készüléken kersztül, bárhol is tárolja azokat - mindezt vezeték nélkül.
    

      Fejlett hálózati megoldások Csakúgy, mint elődje, az NR1605 is rendelkezik a legfejlettebb hálózati képességekkel, így szinte korlátlanul
kinyílnak előtte a zenei tartalmak forrásai. A beépített AirPlay technológia által a felhasználók számára elérhető a vezeték nélküli lejátszás az iPhone, iPod touch és az iPad készülékek zenei könyvtárából. Míg az újonnan hozzáadott Bluetooth képesség lehetővé teszi az Android intelligens eszközök integrációját, így emellett most az iDevice eszközök, vagy laptopok használata is hasonlóan egyszerűvé válik. A felhasználók számára nem szükséges a Wi-Fi hálózat - mert már minden rendelkezésre áll. Köszönhetően a DLNA szabványnak streamelhetünk zenét egy helyi tárolóeszközről (NAS), emellett hallgathatunk több ezer internetes rádióállomást, valamint az olyan online zenei szolgáltatásokat is, mint például a Spotify Connect. A zenekedvelők élvezhetik az olyan legújabb audio formátumokat is, mint az Apple Lossless, a Hézagmentes Lejátszás és a FLAC HD 192/24, illetve a bitstream DSD formátum, melyet az SA-CD lejátszókhoz tökéletesítettek.

     Kiváló hangzás a diszkrét erősítőkön keresztül A hálózati streaming lehetőségek mellett a Marantz jellemzője a méltán híres hangminősége, melyet a diszkrét erősítő szekció tesz lehetővé. Az NR1605 rendelkezik egy 7 csatornás, csatornánként 90W-os, azonos teljesítményű erősítővel, emellett dekódolja a Dolby True HD és DTS-HD audio jeleket is. Az összesen nyolc HDMI bemenet képes kezelni számos digitális forrást, így bőven rendelkezésre áll annyi bemenet, hogy könnyen csatlakoztathatjuk a műholdvevőt, a BD/DVD lejátszót és a játékkonzolt is ... mindezt egyidőben. Mi több, az egész beállítás nagyon egyszerű - a fejlett grafikus felhasználói felület (GUI), a Setup Assistant (beállítási asszisztens), és az Audyssey MultEQ szoba kalibrálás segítségével - így nem szükséges folyamatosan tanulmányozni a felhasználói kézikönyvet, csak követni kell a képernyőn megjelenő utasításokat, amit a nagy felbontású grafikus menü is segít.

     Android vagy iOS A teljes kényelem érdekében az NR1605 vezérlésére használhatja az Android vagy iOS készülékét is. A Marantz Remote App - ami egy dedikált Marantz távvezérlő alkalmazás - ingyenesen elérhető akár okostelefonra vagy táblagépre is. Így teljesedik ki a könnyű használhatóság és a karcsú elegancia egy erős, dinamikus készülékben. Az NR1605 továbbá támogatja a következő generációs TV kijelzőket, mivel képes a 4K Ultra HD video megjelenítésére. A 4k és 3D jeltovábbítás mellett az NR1605 rendelkezik a 1080p és 4k video felskálázás technológiával, így válik a tökéletes végső, jövőbiztos készülékké.

     Ezen túlmenően a Multi Zone funkció által a zene a fő szoba mellett egy másik szobába is átvihető, így például a konyhában vagy a hálószobában hallgathatjuk kedvenc számainkat egy kiegészítő pár hangsugárzóról. Intelligens ECO Üzemmód Mint számos idei modell, az NR1605 is tartalmazza a legújabb Marantz intelligens ECO üzemmódot, amely jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, ha a receivert csak a háttérben hallgatja, vagy alacsonyabb hangerőszinten használja - mindezt a hangminőségre gyakorolt negatív hatás nélkül. Ha nagyobb teljesítmény szükséges a filmnézés közben, vagy miközben hangosabban hallgatja kedvenc zenéit, akkor az NR1605 automatikusan "teljes kimenő teljesítmény" szintre kapcsol. Az intelligens ECO módban három beállítás lehetséges: Auto, Bekapcsolt és Kikapcsolt üzemmód. Tehát Önön múlik, hogy miként dönt.

Az NR1605 2014. júliusától lesz elérhető fekete és ezüst-arany színekben a Marantz márkakereskedőknél.

NR1605 Slim Design Network AV Receiver – Főbb jellemzők
• Beépített Wi-Fi és Bluetooth
• FM / AM tuner
• Dolby TrueHD és DTS HD Master Audio
• 7 csatornás diszkrét végerősítő, 90 W csatornánként
• Audyssey MultEQ szoba kalibráció
• Legújabb HDMI verzió: 4k 60Hz 4:4:4 felbontással
• 7+1 front HDMI Be / 1 Ki (4k 60Hz, 3D, ARC, Deep Color)
• USB port
• HDMI skálázás 1080p, 4k 30Hz
• MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
• HD Audio streaming: FLAC 192/24, DSD, ALAC
• Hézagmentes lejátszás
• Spotify Connect* (* ahol elérhető), Flickr, Internet Radio támogatás
• Setup Assistant (beállítási asszisztens) és fejlett GUI (grafikus felhasználói interfész)
• Marantz Remote App az iOS és Android eszközökhöz
• ECO üzemmód

Magyarországi forgalmazó:

Horn Distribution [HU] Kft.

1191 Budapest

Ady Endre ut 28

tel. +36 1 347 00 20
fax +36 1 347 00 21

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.