Keresés

Tovább bővül a Marantz sztereó erősítő választéka: avagy PM7005 USB-DAC erősítő bemutató

A Marantz idei klasszikus sztereó sorozata most kiteljesedik a sokoldalú PM7005 integrált erősítő által, amely USB-DAC-kal is rendelkezik.

 

     A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte vezető cége, büszkén mutatja be új sztereó csillagát: a PM7005-öt, a sokoldalú integrált sztereó erősítőt, amely tele van kiváló minőségű alkatrészekkel, ahol a kategóriájában a legjobb minőségű anygokat és a legkorszerűbb áramköri dizájnt alkalmazzák.


     Az eredmény egy tonálisan is fenséges erősítő lett, amely nem csak látványos, mindent megmozgató audio minőséget nyújt, hanem kiegyensúlyozott, finom és részletgazdag hangzást is biztosít. Emellett pedig magában foglalja az USB DAC funkciót is.
     A PM7005 erőteljes, 2x80W teljesítményt nyújt 4 ohm-on, míg a szimmetrikus áramkörök biztosítják a tökéletes egyensúlyt a térleképzésben. Garantálva a legjobb hangminőséget, a PM7005 magas minőségű audio alkatrészekat tartalmaz, emellet a Current Feedback HDAM technológiát, valamint nagy sebességű, gyors áramú tápegységet is.

     Emellett ugyanazokat a magas minőségű hangsugárzó terminálokat kapta, mint a nagyobb, PM8005-ös modell, így biztosítja a lehető legjobb hangfal csatlakozást. Egyszerűen a tökéletes megoldást nyújtja a zene szerelmeseinek, akik a kiváló zenei minőséget és a maximális rugalmasságot várják el a működésben, amelyet biztosít a rendkívül sokoldalú DAC-mód. A DAC-üzemmód funkció optikai és koaxiális digitális bemenetet, valamint egy USB-B portot is tartalmaz.

Ez azt jelenti, hogy a PM7005-öt közvetlenül lehet csatlakozni a számítógéphez és a kiváló hangminőség eléréséhez kihasználhatjuk a magas minőségű DAC CS4398 és HDAM-SA3 modullal felszerelt audio kimeneti fokozatot. Az erősítő úgy működik, mint a hangkártya a számítógépben és az USB-B port aszinkron és "bit-perfect" üzemmódja gondoskodik arról, hogy ne csak a 192 kHz/24 bit, hanem a DSD 2.8MHz és 5.6MHz nagyfelbontású hang is megszólalhasson. Mindez lehetővé teszi a digitális zene szerelmeseinek a digitális eszközök használatát és azok élvezetét valódi Marantz minőségben. De mivel a Marantz törődik az érzékeny analóg jelekkel más forrásokból is, a beépített analóg Amp Mode egyszerűen kikapcsolja a digitális részt teljesen, ami lehetővé teszi, hogy élvezze azt a legtisztább analóg audio minőséget, amit csak el tud képzelni. Tökéletes megoldás a bakelit lemezekhez!

A PM7005 2014 augusztusától fekete és ezüst-arany színekben lesz elérhető a Marantz márkakereskedéseknél.

PM7005 integrált erősítő - fontosabb jellemzők:
• Integrált Current Feedback (áram visszacsatolás) erősítő, 2x80W / 4 ohm, RMS
• Válogatott, magas minőségű audio alkatrészek
• Marantz saját HDAM SA3 áramkörök
• Erős tápegység magas áramú Schottky diódával
• Marantz eredeti aranyozott stabil réz hangfal csatlakozók - SPKT-1
• Current Feedback Phono equalizer (MM)
• Digitális optikai és koaxiális bemenetek 192kHz/24bit D/A átalakítással
• USB-B bemenet a PCM 192kHz/24bit a DSD Audio Streaming (DSD2.8 & DSD5.6) formátumokhoz
• Jel szigetelés a DAC Mode működéshez
• Magas minőségű és magas áramú D/A-konverter - CS4398
• "Analog Mode" a tiszta analóg zenehallgatáshoz - a digitális rész kikapcsolásával
• Rendszer távvezérlő az erősítőhöz, a CD lejátszóhoz és a hálózati lejátszóhoz

Magyarországi forgalmazó:

Horn Distribution [HU] Kft.

1191 Budapest

Ady Endre ut 28

tel. +36 1 347 00 20
fax +36 1 347 00 21

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.