Keresés

Az új Marantz NA8005 Hálózati Audio lejátszó és DAC

     Eindhoven, 2014. május 14. – A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte elismert és vezető cége, a mai digitális vásárlók számára újra bővíti a zenei horizontot és büszkén mutatja be új NA8005 Network Audio Player és DAC (Digitál-analóg konverter) készülékét.

 

      Az elismert referencia osztályú NA-11S1 alapjaira épülve, az NA8005 egy új szintjét kínálja a magas színvonalú zenei reprodukciónak a mai igényes, mégis árérzékeny audiofil tábor számára. Arra tervezték, hogy reprodukálja a hang teljes spektrumát az összes mai népszerű zenei forrásból. A Marantz NA8005 fel van szerelve egy Ethernet porttal, így csatlakoztatni lehet az otthoni hálózathoz és így hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz, valamint a populáris zenei streaming szolgáltatáshoz, a Spotify Connect-hez. Fel van szerelve az Apple Airplay-el, így a felhasználók streamelhetik az iTunes zenéiket akár egy Mac-ről, illetve PC-ről, vagy közvetlenül a iPhone, iPad vagy iPod touch készülékükről. Köszönhetően a DLNA 1.5 kompatibilitásnak, a zene szerelmesei a Network Attached Storage eszközökön (NAS) hozzáférhetnek a helyi fájl könyvtárakhoz és lejátszhatnak számos audio fájltípust, beleértve a WAV, WMA, MP3, MPEG-4 AAC, FLAC és ALAC, valamint a FLAC HD 192 kHz / 24 bit fájlokat és WAV 192 kHz / 24 bit formátumokat.

     A hézagmentes lejátszás (Gapless Playback) funkció támogatja az élő koncertek, vagy a klasszikus felvételek folyamatos élvezetét. Az első és hátlapi USB bemenetek tovább bővítik a készülék zenei látókörét, így a felhasználók a digitális kapcsolaton keresztül élvezhetik az iPhone és az iPod zenéket és hallhatják a zenét újszerűen, az otthoni audio rendszerük részletgazdagsága révén - az NA8005 fejlett áramköreinek köszönhetően. Az előlapi USB A port a hordozható készülékek, vagy USB memória csatlakoztatására alkalmas. Figyelemre méltó, hogy a hátoldalon levő USB-B bemenet lehetővé teszi a számítógépen tárolt zenei fájlok lejátszását, vagy az audio streaming-et az internetes zenei, videó és film szolgáltatóktól, azok feldolgozását és lejátszását az NA8005-ön keresztül a lehető legjobb hangminőségben.

     A számítógép felismeri a Network Audio Player-t, mint egy külső hangkártyát, teljesen megkerülve a saját gyengébb minőségű audio elektronikáját. Minden digitális audio formátumot le lehet játszani a számítógép saját médialejátszóján, amit az NA8005 fel tud dolgozni, még a DSD natív fájlformátumot, az SACD 2.8MHz és 5.6MHz felbontású jeleket is. Ez a legközvetlenebb módja annak, hogy élvezze a kiváló, stúdió minőséget. Emellett streamelheti a nagy felbontású FLAC és DSD fájlokat kényelmesen, a hálózati kapcsolaton keresztül is. A digitális és koaxiális bemenetek teszik teljessé a kapcsolatok rendkívüli sokoldalúságát.

     Akárhol is tárolja a zenéket, a felhasználók mindig élvezhetik a tiszta, természetes hangzást, köszönhetően a NA8005 a kiváló digitális-analóg átalakítójának és az egyedi kimeneti fokozatának. Az audio áramkörnél a Marantz exkluzív HDAM és HDAM-SA2 hibrid konfigurációt alkalmazzák, így érik el az alacsony zajszintet és a nagy sebességet. A Marantz mérnökei finom-hangoltak a lejátszó zenei részlet reprodukcióján és a színpadképén az alapos szigetelés és szűrés alkalmazásával, amely elnémítja azt a zajt, amely megjelenik a számítógépről érkező hangban. A Marantz egy új történelmi mérföldkövet állított fel az NA8005 bemutatásával. Ez egy rendkívül sokoldalú készülék, ami nagyon egyszerűen kezelhető a nagyméretű kijelzőnek köszönhetően, illetve a Marantz Remote App-pal is, amely elérető az Apple és az Android készülékekhez. Ez a Network Audio Player tökéletesen egészíti ki a nemrégiben bemutatott Marantz 8005 sorozat modelljeit, a PM8005 erősítőt és az SA8005 CD / Super Audio CD-lejátszót.

Az NA8008 júniustól lesz elérhető a hivatalos Marantz kereskedőknél fekete, illetve ezüst-arany színben.

NA8005 Hálózati Audio lejátszó DAC-kal

Fontosabb jellemzők:
• DLNA 1.5 Network Audio lejátszó hálózati streaming, AirPlay, Internet Radio funkciókkal és Spotify Connect integrációval
• Hálózati streaming: DSD, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC és Hézagmentes lejátszás támogatás
• DAC mód 3 digitális bemenettel (USB-B, koaxiális, optikai) és USB-A az előlapon
• Az USB-B port aszinkron módban működik és képes kezelni a PCM-et akár 192kHz/24bit felbontásig és a DSD2.8 & 5.6Mhz közvetlen streaminget
• Analóg audio áramkör Marantz HDAM ®-SA2-vel a magas minőségű audióhoz
• High Current audiofil DAC és pontos kettős rendszerű óra
• Kiváló minőségű egyedi alkatrészek, valamint teljesen diszkrét fejhallgató erősítő
• Rendszer távvezérlő az erősítő, a CD-lejátszó és hálózati lejátszó vezérléséhez

Magyarországi forgalmazó:

Horn Distribution [HU] Kft.

1191 Budapest

Ady Endre ut 28

tel. +36 1 347 00 20
fax +36 1 347 00 21

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.