Keresés

Új belépő 2014-es Denon AV erősítők WIFI-vel.

Sajtóközlemény:

2014. május 14. – A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója nagy örömmel bemutatja két új, 2014-es AV receiverét, melyek a tavalyi nagysikerű X sorozat modelljeiből születtek.

      Az új AVRX2100W és AVR-X1100W biztosítja a legújabb Denon térhangzás technológiát, valamint a tökéletes kapcsolatot, beleértve a Wi-Fi-t és a Bluetooth-ot - megfizethető áron. Ugyanakkor a Denon kifejlesztett egy új Eco üzemmódot egyedülálló energiafogyasztás kezeléssel, amely fémjelzi a cég zöld környezetvédelmi politikáját.
Mindkét belépő AVR modell júniustól lesz megvásárolható a Denon márkakereskedőknél.

AVR-X1100W: számos funkcióval ellátva - a kezdő házimozi rajongóknak

     Az AVR-X1100W 7.2 csatornás Network AV Receiver számos technológiát hoz a Denon felső kategóriás AV modellekből, mindemellett természetesen kimagasló értéket képvisel. Hét csatorna, mindegyiken 145 watt - a Denon mérnökei sokéves tapasztalattal rendelkeznek az erősítő kialakításban, így megbizonyosodnak arról, hogy a hang erőteljes, kontrollált és emellett részletgazdag legyen. Miközben a közismerten jó hangminőséget élvezhetjük, az idei új X sorozatú AVR-ek eddig soha nem látott csatlakozási lehetőségeket biztosítanak. Figyelemre méltó, hogy még a belépő modell is beépített Wi-Fi-t tartalmaz, így könnyen csatlakozható az otthoni hálózathoz. A csatlakozás után az AVR-X1100W a szó szoros értelmében megnyitja az utat a korlátlan zenei forrásokhoz és lejátszási opciókhoz.

     A felhasználók kényelmesen streamelhetik a saját Apple iDevice-ról a zenei könyvtárukat az AirPlayen keresztül, illetve hozzáférhetnek a zenei könyvtárukhoz az olyan DLNA kompatibilis eszközökről, mint például a hálózathoz csatlakoztatott tárolóeszköz (NAS). Sőt, választhatnak a több ezer internetes rádióállomás közül, vagy élvezhetik a zenét a Spotify-on keresztül, a legújabb Spotify Connect rendszerrel (amennyiben rendelkezésre áll; előfizetés szükséges). A teljes kényelem érdekében a front USB port-ra csatlakoztathatóak az USB-tárolóeszközök, az iDevice-ok esetében pedig a lejátszás és a töltés egyszerre történik. Annak érdekében, hogy ezeket a szolgáltatásokat kényelmesen vezérelhesse, a Denon Remote App elérhető iOS és Android készülékekhez is. Ha egy pillantást vetünk a videó részre, akkor látható, hogy az AVR-X1100W összesen 6 (egy előlapi) HDMI bemenettel rendelkezik, melyek segítségével kapcsolat építhető több HDMI forrás eszközzel is.

     A Blu-ray és Game bemenetek támogatják a 4K Ultra HD 60 Hz és 4:4:4 Pure Color video pass-through technológiát, amely a legújabb HDMI specifikáció. Az X1100W emellett természetesen teljes mértékben kompatibilis a 3D-s tartalmakkal is. A továbbfejlesztett Setup Assistant és a grafikus felhasználói felület (GUI) nagyon kényelmes beállítást biztosít még a kezdők számára is, így teljesen kiaknázható a számtalan hasznos funkció.

AVR-X2100W: az igényes, de emelett árérzékeny házimozi rajongóknak.

     A kistestvér tulajdonságain felül az AVR-X2100W rendelkezik egy csatornánként 150 wattos erősítővel, hogy a mozi hangzás még lenyűgözőbb és a zenelejátszás még részletesebb legyen. Az összesen 8 HDMI bemenettel és a 2 HDMI kimenettel ez az AVR készen áll arra, hogy átvegye a teljes irányítást a számos digitális eszközön - mint például a Blu-ray lejátszó, játékkonzol, médialejátszó, videokamera - és emellett még ezzel egyidőbe számos más egyéb készüléken is. A beépített nagy teljesítményű video processzornak köszönhetően az AVR-X2100W lehetővé teszi a normál felbontású és a nagyfelbontású video források felkonvertálását és átkódolását akár 4k Ultra HD felbontásra. Emellett még a végső vizuális élmény érdekében képes kezelni a következő generációs 4K Ultra HD 60 Hz-es forrásokat és megjelenítőket is. A bemenetek széles választékával, a kimenetekkel és a vezérlési lehetőségekkel az AVR-X2100W egy igazán sokoldalú AV központ, vonzó áron.

     Figyelemre méltó, hogy miközben az új X-sorozatú modellek számos erőteljes következő generációs funkcióval rendelkeznek, jellemzőjük az egyedülálló Denon Eco mód. Ez lehetővé teszi, hogy csökkenjen a teljes energiafogyasztás, valamint tartalmaz egy Eco Meter kijelzőt is, amely által követhetővé válik az energiafogyasztást csökkentő hatás. Az Auto Eco üzemmód automatikusan kapcsol a normál és az Eco módok között, attól függően, hogy milyen hangerő szint lett kiválasztva. Az igényes vásárlók értékelik azt a tényt, hogy az új receiverek rendelkeznek az optimális hangminőség eléréséhez a teljes Audyssey audio technológia csomaggal. Az Audyssey Dynamic Volume egy valós idejű hangerő beállítást kínál, míg az Audyssey Dynamic EQ feljavítja a rendszer térhatású hangzását alacsony hangerő mellett is. Az Audyssey MultEQ XT automatikusan kalibrálja hangsugárzókat (beleértve a mélynyomót is), hogy megfeleljen a szoba hallgatói környezetének és a hangsugárzók karakterisztikájának.

A két új X-sorozatú AVR a tökéletes válasz a mai egyéni szórakoztató és kommunikációs igényekre - egy nagyon vonzó árponton. Mindkét modell fekete színű kivitelben lesz elérhető 2014 júniusától.

Denon AVR-X1100W 7.2ch Network AV Receiver - Fontosabb jellemzők
• 145W x 7 csatornás minőségi diszkrét erősítő az erőteljes és részletes hangzásért
• Beépített kettős WiFi antenna, beépített Bluetooth
• A legújabb HDMI szabvány: 4K Ultra HD 60 Hz Pass-through és 4:4:4 Color felbontás
• 6 HDMI bemenet (beleértve 1 előlapi), 1 HDMI kimenet
• A Streaming formátumok széles támogatása, beleértve a DSD és az AIFF streaming-et
• Spotify Connect
• AirPlay és DLNA zenei streaming
• Fejlett ECO mód (ki/be/automatikus beállítás)
• Audyssey MultEQ XT Audyssey Dynamic Volume és Dynamic EQ
• Továbbfejlesztett Setup Assistant és grafikus felhasználói felület (Hibrid GUI, 9 nyelven)
• Kapható fekete színben

Denon AVR-X2100W 7.2ch Network AV Receiver – További funkciók
• 150W x 7 csatornás minőségi diszkrét erősítő az erőteljes és részletes hangzásért
• 8 HDMI bemenet (beleértve 1 előlapi), 2 HDMI kimenet
• Advanced Video Jelfeldolgozás 1080P felskálázással és 4K Ultra HD-vel
• ISF tanúsítvány

Magyarországi forgalmazó:

Horn Distribution [HU] Kft.

1191 Budapest

Ady Endre ut 28

tel. +36 1 347 00 20
fax +36 1 347 00 21

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.