Keresés

Denon DHT-S514 soundbar - ami nagy hangot biztosít a vékony képernyőkhöz

      2014. január 14. – A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója, bemutatja az új elegáns hangprojektort és a vezeték nélküli subwoofert.

    A nagyfelbontású síkképernyős TV képernyők egyre vékonyabbak és vékonyabbak, így a gyártók számára egyre inkább kihívást jelent, hogy értékelhető hangminőséget biztosítsanak az egyre kisebb méretű beépített hangsugárzóikkal. A Denon DHT-S514 egy olyan modern TV SoundBar, amely megoldást kínál a lapos képernyős megoldásokhoz, azaz nagy hangot biztosít a nagy képhez.

    A HDMI ARC (Audio Return Channel) funkció biztosítja a HDMI kábellel csatlakoztatott egyéb audio/video eszközök hangjának a lejátszását a DHT-S514-en. A Denon Virtual Surround jelfeldolgozás és a vezeték nélküli Subwoofer biztosítja a teljesen élethű TV és zenei hangot.

    

    A DHT - S514 egy alig észrevehető hifi hangrendszer, amely erőteljes, dinamikus hangzást biztosít a kétcsatornás 2-utas hangprojektor és a vezeték nélküli csatlakoztatott mélynyomó által. Ez a hangrendszer azonnal átalakítja a síkképernyős TV-t egy otthoni szórakoztató központtá - legyen szó TV és filmnézésről, játékról, vagy akár a magas minőségű zenehallgatásról. A csatlakoztatási lehetőségek magukban foglalják a digitális, az analóg és a vezeték nélküli bemeneteket.

     A Bluetooth aptX streaming lehetővé teszi a CD minőségű és vezeték nélküli audio lejátszást a Bluetooth-tal felszerelt hordozható eszközök, okostelefonok és tabletek számára. Ezen kívül a Denon Virtual Surround technológia szimulálja a teljes, többcsatornás térhatású házimozi hangzást a Dolby Digital és a DTS dekódolásokkal.

     A választható hangzás üzemmódok között megtalálható az Éjszakai Mód is, a késő esti műsorok élvezetéhez - a család többi tagjának a zavarása nélkül. A DHT-S514-nek saját távirányítója is van, de megvan az a képessége, hogy megtanulja a TV távirányító parancsait is (vagy egy nagyobb "mester" rendszer távvezérlőt) így csökkentheti a szobában levő távirányítók számát. Ha a SoundBar a TV előtt lett elhelyezve, akkor a beépített IR repeater lehetővé teszi, hogy a TV távirányító jel áthaladjon a TV infravörös vevőn.


    A Denon DHT-S514 egy elegáns stílusú, egyszerűen beállítható és egyszerűen használható hangprojektor, amely biztosítja a kiváló minőségű hangzást a legújabb vékony TV készülékekhez is. Februártól lesz elérhető a Denon márkakereskedőknél.

DHT-S514 hangprojektor vezeték nélküli Subwooferrel
Fontosabb jellemzők:
- 2-utas hangsugárzó rendszer 2x1/2"-os magassugárzóval és 2x ovális 2"x 5"-os közép hangsugárzóval
- Vezeték nélküli mélynyomó, erős 2x 5 1/4"-os meghajtókkal a mély és dinamikus basszusokhoz
- HDMI kapcsolat (1x bemenet / 1x kimenet) ARC-vel (Audio Return Channel)
- Bluetooth vezeték nélküli streaming - aptX technológiával a CD minőségű hanghoz
- Optikai és koaxiális digitális bemenet, valamint egy analóg bemenet
- Dolby Digital és DTS dekódolás a Denon Virtual Surround hangzással
- 3 hallgatási üzemmód és Éjszakai Mód
- Megtanulja a TV távirányító kódjait
- Egy egyszerű rendszer távvezérlőt tartalmaz
- Közvetlenül csatlakozik a TV-hez egy kábel segítségével
- Automatikus bemenet kapcsolás
- Két pár láb, hogy beállítható legyen a megfelelő magasság, amikor egy TV előtt installáljuk
- Beépített kulcsnyílás a közvetlen falra szereléshez
- Infra távvezérlő-átjátszó funkció - hogy áthaladjanak rajta a TV távirányító parancsok
- Fekete színben elérhető

Magyarországi forgalmazó:

Horn Distribution [HU] Kft.

1191 Budapest

Ady Endre ut 28

tel. +36 1 347 00 20
fax +36 1 347 00 21

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.