Keresés

A Denon két új erősítővel és egy CD-lejátszóval bővíti ki Design szériáját

A Denon két új erősítővel és egy CD-lejátszóval bővíti ki Design szériáját, melyek "valódi HiFi eszközök a mai életstílus számára"

     A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója bejelenti, hogy három új modellel egészíti ki az elismert Design sorozatát. A PMA-60 erősítő a PMA-50 sikerére épül, amelyet ez az új modell vált majd le, míg a PMA-30 egy még kedvezőbb belépő árpontot kínál a széria számára, a DCD-100 CD lejátszó pedig a DRA-100 hálózati receiver kiegészítésére született.


      A cég híres hangzása most egybeolvad a karcsú, stílusos helyiségbarát megjelenéssel, ami a Denon Design szériának megfelelően kiváló hangzást biztosít anélkül, hogy hagyományos, nagyméretű hifi készülékekkel kelljen telerakni a szobánkat.


 Denon PMA-60 és PMA-30: a dizájn erősítő újradefiniálása
     A Denon három évvel ezelőtt indította el a Design Series-t, bebizonyítva, hogy a hifi komponensek elegánsak és okosak is lehetnek, anélkül, hogy veszélyeztetnék a hangminőséget és a teljesítményt. A Design Series erősítők újradefiniálásával a PMA50 helyére érkező PMA-60 és a megfizethetőbb árú PMA-30 modellekkel a sorozat még vonzóbbá válik a dizájn-tudatos zene szerelmesek számára.


     A PMA-60 egy teljesen digitális erősítő, mely 50W teljesítményt szállít csatornánként egy elegáns és kompakt kivitelű készülékházból és a következő generációs DDFA technológiának köszönhetően nagyobb hatékonyságot és alacsony torzítást kínál. A Denon saját fejlesztésű Advanced AL32 jelfeldolgozása és a Master Clock Design biztosítja a digitális jelek pontos átadását akár 384 kHz/32 bites és DSD256/11.2MHzes ultra-magas felbontásig, amely meghaladja a CD formátum paramétereit.
 
    Mindez úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a modern zenehallgatók követelményeinek, így rendelkezik egy USB-B típusú bemenettel a számítógép csatlakoztatásához, a Bluetooth aptX és az NFC felel a telefonokról és táblagépekről történő vezeték nélküli audio továbbításért, emellet van rajta két optikai és egy koaxiális digitális bemenet és egy analóg bemenet is. Fejhallgató kimenettel is rendelkezik, állítható Gain funkcióval, hogy ki tudja szolgálni a fejhallgatók széles választékát.

    A PMA-30 még ennél is elérhetőbb árban van, 2x 40W teljesítményű, de nem rendelkezik a PMA-60 USB-B számítógépes bemenetével és annak egyszerűsített digitális jelfeldolgozásával.

    A PMA-60-hoz hasonlóan vízszintesen vagy függőlegesen is használható, intelligens, automatikusan forgó OLED kijelzővel, mélynyomó kimenettel és kiváló minőségű távvezérlővel.


 Denon DCD-100: egy magas minőségű CD-transzport, mely illeszkedik a DRA-100 receiverhez

    A Denon még régebben mutatta be a DCD-50 CD-transzportot, hogy megfelelő partnert kínáljon az eredeti PMA-50-hez, és ez a modell most tovább is elérhető, így együtt használható a PMA-30 és a PMA-60 erősítőkkel. De most már itt van a DCD100 is, amely a Design Series DRA-100 receiverének szélesebb méretéhez igazodik. Rendelkezik koaxiális kimenettel, közvetlen digitális csatlakozást biztosítva a receiverhez, míg az analóg kimenetet egyéb más erősítőkhöz tudjuk használni. A DCD-50-hez hasonlóan ez is rendszetávvezérlési lehetőséget kínál és lehetővé teszi a DCD-100 egy távvezérlővel történő vezérlését egy partneri Design Series erősítővel, vagy receiverrel. Emellett a slot-loading CD-transzport nemcsak CD-ket, hanem MP3 és WMA fájlokat is le tud játszani írható lemezekről.

Az új PMA-60, a PMA-30 és a DCD-100 modellek 2017 szeptember végétől lesznek elérhetők a hivatalos Denon kiskereskedőknél. A DRA-100 hálózati receiver és a DCD50 CD-lejátszó továbbra is kapható.


 A Denon Design sorozat bemutató videóját itt tekintheti meg:

_