Keresés

Bemutatkozik a Denon jelenleg legfejlettebb 7.2 csatornás AV erősítője, az AVR-X3400H

A    KÖVETKEZŐ    GENERÁCIÓS    AV    RECEIVER    MAGASABB    TELJESÍTMÉNNYEL    ÉS    ÚJ    JELLEMZŐKKEL    A    Denon    AVR-X3400H    kombinálja    a továbbfejlesztett    házimozi    minőséget    és    funkciókat    a    HEOS    multiroom    zenei    streaminggel.

         A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója, bemutatja teljesen új, 5. generációs modelljét, az új Denon termékcsalád jelenleg legfejlettebb 7.2 csatornás receiverét, az AVR-X3400H-t.
          A komoly házimozi hangfal rendszerek meghajtása mellett kompatibilis a legújabb hang- és képformátumokkal - beleértve a Dolby Atmos és a DTS:X, a 4K Ultra HD HDR (High Dynamic Range) és a Dolby Vision szabványokat. Emellett rendelkezik a precíz Audyssey MultEQ XT32 beállítással és optimalizálással, valamint kompatibilis az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy még jobban szabályozhassa a hangbeállításokat.

      Az AVR-X3400H rendelkezik a HEOS multiroom vezeték nélküli zenei streaminggel is, lehetővé téve ezzel több HEOS termékkel való csatlakozást az egész ház szórakoztató rendszerének létrehozásához, mindezt egy alkalmazás vezérlése segítségével.
 

Az AVR-X3400H 2017 júliusában lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.
 
Denon AVR-X3400H: nagyobb teljesítmény, nagyobb rugalmasság, több szórakozás.

Az új AVR-X3400H a rendkívül sikeres AVR-X3300W-re épül, valamint bizonyos tekintetben a nemrég bemutatott AVR-X1400H és az AVR-X2400H modellekre is, mind a felkínált szolgáltatások és teljesítmény tekintetében, mind pedig a mérnöki tartalom területén. Minden területen tökéletesítések és kiegészítések történtek.

Az előző, AVR-X3300W modellhez képest az előnyök:
 

• Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom integráció

• AKM AK4458VN 32 bites/8 csatornás D/A konverter a nagyobb hangtisztaságért és precízitásért

• 3 HDMI kimenet, amely lehetővé teszi a második zónás audio/video-t a HDMI-n, miközben két kijelzőt (például TV és projektor) futtat a fő szobában

• Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) a jövőbeli frissítéssel, az objektumalapú audio (például Dolby Digital és DTS: X) eléréséhez TV-alkalmazásokról HDMI-n keresztül

• Audyssey LFC (alacsony frekvenciatartomány), hogy erőteljes basszust biztosítson a szomszédok zavarása nélkül
 A már bejelentett AVR-X2400H modellhez képest a továbbiak a fejlesztések:

• 180W mind a 7 csatornán, a 150W helyett

• Speciális videofeldolgozás analóg HDMI átalakítással és teljes 4K felskálázással

• Audyssey MultEQ XT32 a pontosabb beállításhoz és optimalizáláshoz, az LFC-vel a mélyhangok szobán kívüli kiszűrődésének a vezérlése, valamint a SubEQ HT a több mélysugárzó integrálására a helyiségben - jobb mélyhang átvitel

• További beállítások az egyéni telepítéshez: 7.2-csatornás előerősítő kimenet, RS232 vezérlés, Crestron Connected kompatibilitás

• Az összes HDMI és digitális audio bemeneti forrás leosztható a 2. zónára és a HEOS ökoszisztémára

      Az AVR-X3300W-hez képest, amelyből tovább lett fejlesztve, az AVR-X3400H egy további HDMI kimenetet kapott. A három kimenet lehetővé teszi, hogy a hangot és a képet egy másik zónába továbbítsa a HDMI-n keresztül, miközben támogatja a kettős monitort - például egy TV-t és egy kivetítőt a fő szobában.
 

      Mint minden Denon hálózati receiver, az AVR-X3400H is képes lejátszani a zenét mind a hálózati, mind pedig az internetes forrásokból, egészen a nagy felbontásig de most a HEOS integrációjával a tartalom az egész házban elérhető a HEOS hangszórók és egyéb HEOS komponensek széles választékának köszönhetően. Mindezt egy egyszerű, intuitív HEOS alkalmazással lehet vezérelni.
 
      Az új AVR-X3400H még több lehetőséget nyújt a házimozi és a zenei használatra, beleértve a rendkívül pontos Audyssey MultEQ XT32 kalibráló és beállító rendszert, amely az új Audyssey MultEQ Editor alkalmazással is kompatibilis (megvásárolható az Appstore-ban), így lehetővé válik a felhasználó számára, hogy finomhangolja a beállításokat. Az Audyssey funkciók közé tartozik az Audyssey LFC is, amely lehetővé teszi, hogy élvezzük a hatalmas basszust anélkül, hogy bosszantanánk a szomszédokat vagy más helyiségekben lévőket. A SubEQ HT által pedig egyszerűbbé válik a két darab mélysugárzó használata egy simább, integráltabb mélyhang eléréséhez.
 

      Az AVR-X3400H egy 7.2 csatornás tervezés, teljesen diszkrét erősítő technológiával, amely maximálisan 180W-ot biztosít mind a hét csatornán, mind a zene, mind a filmek erőteljes, pontos és részletes hangzása érdekében. Dolby Atmos és DTS:X beépített dekóderekkel rendelkezik, és immersív háromdimenziós moziélményt teremt.


      Nyolc HDMI bemenet, (beleértve az egyiket, ami az előlapon lett elhelyezve a kényelmes csatlakoztatás érdekében), kompatibilis a Full 4K Ultra HD, a HDCP 2.2, a HDR (nagy dinamikatartomány), a BT.2020, a Wide Color Gamut és a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezés szabványokkal, amelyek lehetővé teszik az összes legújabb eszköz, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. Még a Dolby Vision és a HLG (Hybrid Log Gamma) jeltovábbítás számára is készen áll, és fejlett videofeldolgozóval rendelkezik a meglévő alacsonyabb felbontású videokameráknak a valósághű 4K-ig történő feljavítására, kiegészülve az analóg jel HDMI-re való átalakításával és a teljes 4K skálázással.
 

      Az AVR-X3400H megkapja az eARC (Enhanced Audio Return Channel) képességeit egy közelgő firmware-frissítéssel, lehetővé téve az objektum alapú audiót, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et a HDMI-n, a TV applikáción keresztül.
 

      Mivel az AVR-X3400H egy Denon termék, ezért kiváló minőségű hangzást is kínál, köszönhetően az új digitális-analóg átalakító blokknak, mely az AKM AK4458VN 32bit/8 csat. D/A konvertert használja az összes csatorna számára.
 

     A vezeték nélküli Bluetooth-on kívül, hogy a zenét közvetlenül hordozható készülékekről lehessen lejátszani, Etherneten vagy Wi-Fi-n keresztül teljes hálózati kapcsolattal is rendelkezik. A kettős antennák és a két sávos támogatás a zsúfolt Wi-Fi környezetben is erős hálózati jelet biztosítanak, és az összekapcsolás után az AVRX3400H korlátlan zeneforrásokat és lejátszási lehetőségeket nyit meg. Ezek közé tartozik az Apple AirPlay, a hálózati csatolt tárolóeszközök (NAS), az internetes rádió és a streaming szolgáltatások széles skálája, köztük a Deezer, a Spotify Connect és a Tidal (ha rendelkezésre állnak, előfizetés szükséges). A nagy felbontású hangfájlok, köztük a FLAC, az ALAC vagy a DSD (akár 5.6MHz-ig is) támogatottak és kifogástalan minőségben biztosítják a lejátszást. 

     A hálózatépítést az AVR-X3400H beépített HEOS integrációja is szolgálja, lehetővé téve, hogy mind a hálózatba foglalt zenék, mind az online szolgáltatások vezeték nélkül is megoszthatók legyenek a HEOS hangszórókkal és más HEOS-kompatibilis készülékekkel a ház körül, ezzel egy teljes, bővíthető multiroom zenei rendszert hozzon létre. Mindez az ingyenes HEOS alkalmazással működik, amely lehetővé teszi, hogy a rendszert a ház bármely helyiségéből vezérelhesse, és emellett egyszerűen hozzáadhasson újabb "zónákat", vagy a HEOS készülékek kombinációjával egy teljes party hangrendszert hozzon létre.


     Az AVR-X3400H azonban egyszerűen beállítható és használható a Denon exkluzív telepítési asszisztensének köszönhetően, amely világos, képernyőn megjelenő grafikákat és szövegeket tartalmaz, melyek gyorsan és egyszerűen segítenek Önnek a telepítési folyamat során a kritikus rendszer beállításokban a lehető legjobb hangminőség eléréséhez. A négy gyorsválasztó funkciógomb segítségével a felhasználó kiválaszthatja kedvenc bemeneti forrásait, emlékezve az egyes források előnyben részesített hangbeállításaira, hogy pontosan a korábban már beállított hangzást kapja vissza.  Az AVR-X3400H otthoni rendszerbe való integrálásához a készülék bővített választékot kínál, beleértve az infravörös távvezérlő be-/kimeneti csatlakozásokat, a 12V-os trigger-t, a 7.2 csatornás előerőstő kimenetet, az RS-232 csatlakozást és a Creston Connected kompatibilitást.
 

     Végezetül, a Denon fejlett ECO módja lehetővé teszi az AVR-X3400H számára, hogy az energiatakarékosságot a felhasználás módjához igazítsa, és 50%-kal csökkentse az energiafelhasználást az alacsony hangerő szinteken. A felhasználó bekapcsolhatja az ECO módot, vagy ki is kapcsolhatja ha az erősítőt nagy hangerőszinten használja és a teljes teljesítményre szükség van, illetve beállíthatja az Auto módot is, ami lehetővé teszi az AVR-X3400H számára, hogy a lejátszani kívánt tartalom és a hangerőszint alapján döntéseket hozzon. Az On-Screen Eco mérő megjeleníthető a képernyőn a receiver által használt energia mennyiségének ellenőrzésére.

      A Denon AVR-X3400H ötvözi a kiváló teljesítményt és fejlett hang- és videofunkciókat, valamint a HEOS multiroom zenét, így teljes otthoni szórakoztató megoldást kínál.
 
Denon AVR-X3400H - Fontosabb jellemzők és előnyök:
 • 7.2 csatornás AV-Receiver 180W teljesítménnyel csatornánként - Elegendő energia, hogy betöltse a szobáját egyedi Denon hangzással

• Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audio integráció - A zene élvezete az egész házban több HEOS termékkel és az ingyenes HEOS alkalmazással

• 8 HDMI bemenet (1 elülső) teljes HDCP 2.2 támogatással - Rengeteg bemenet minden digitális eszköz számára, beleértve a játékkonzolokat, set-top boxokat és számítógépeket

• 3 HDMI kimenet - Lehetővé teszi, hogy a hangot/videót a HDMI-n keresztül egy második zónába átvigye, miközben párhuzamosan táplálja a TV-t és a kivetítőt a fő szobában

• Teljes sebességű 4K/60Hz átvitel, Dolby Vision kompatibilitás, HDR, HLG (firmware frissítés után) és BT.2020 - Jövőbiztos video szabványok • Speciális videofeldolgozás 4K skálázással a HDMI forrásokhoz o Teljes HD és akár Ultra HD video minőség a meglévő digitális video forrásokból

• Dolby Atmos (5.1.2-ig) és DTS: X dekódolás - A sikerfilmek 3D hangzása fej fölötti hanghatásokkal

• eARC (Enhanced Audio Return Channel) jövőbeli frissítés révén - Lehetővé teszi az objektum alapú audio (Dolby Atmos / DTS:X) használatát a HDMI-n keresztül a TV-alkalmazásokból

• AirPlay, Bluetooth, internetes rádió, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Hálózati audio streaming - Szinte korlátlan online zeneforrásokhoz való hozzáférés

• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás - Nagy felbontású audio streaming a hifi rajongók számára, még Gapless üzemmódban is

• Audyssey MultEQ XT32, dinamikus hangerő és dinamikus EQ - Az egyedi helyiségek tökéletes beméréséhez

• Audyssey LFC és SubEQ HT - Az LFC az erőteljes basszust a helyiségen belül tartja, a SubEQ HT lehetővé teszi több mélynyomó egyszerű integrálását, emellett megfelelő basszust biztosít

• Audyssey MultEQ Editor alkalmazás támogatás (20 Euro az Appstore-ban) - A finomhangolási paraméterek professzionális beállításához

• Továbbfejlesztett digitális-analóg konverzió - AKM AK4458VN 32 bites/8 csatornás D/A átalakító az összes csatorna számára

• Setup Assistant, Denon 2016 AVR távvezérlő alkalmazás és ingyenes HEOS alkalmazás - Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
 
• Speciális egyéni telepítési lehetőségek - Beleértve az infravörös távirányító be-/kimenetet, a 12V-os trigger-t, a 7.2 csatornás előerősítő kimenetet, az RS232-vezérlést és a Crestron Connected kompatibilitást

• Intelligens ECO mód ki / be / automatikus beállítással - Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné a teljesítményt