Keresés

A Marantz bemutatja az új, teljes méretű SR5011 Network AV Receivert

A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte vezető cége, a mai napon bejelentette a 2016-os házimozi szériájának újabb készülékét.

 

     Miután a közelmúltban bejelentette a vékony kialakítású NR1607-et, az új SR5011 egy teljes méretű készülékházban, 7x180W teljesítménnyel és válogatott magas minőségű alkatrészekkel érkezik, felszerelve a fejlett vezeték nélküli kapcsolattal és a teljesen egyszerű használattal.

És ami a legfontosabb mind zene szerelmesei, mind pedig a házimozi rajongók egyaránt értékelni fogják a valódi, híres Marantz hangzást.

Because Music Matters.

     A legmodernebb audio és video technológiákkal felvértezve, a Marantz SR5011 minden házimozit egy új szintre emel. Emellett rendelkezik a Dolby Atmos és DTS:X formátumokkal, így élvezhetjük a lélegzetelállító 3D surround hangzást, a mai fejlett mozi hangot, mely teljesen körülöleli a hallgatót. Az SR5011 gondosan válogatott, kiváló minőségű audio alkatrészekből épül fel és a Marantz-saját HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) áramkörei által biztosítja a híres Marantz HiFi és házimozi hangzást. Az erősítő rész 7x180 Watt teljesítményt nyújt, ami elég még a nagyobb méretű szobákhoz is, és hála a fejlett Audyssey MultEQ XT bemérő rendszernek, akusztikailag is tökéletesen illeszthető minden egyedi szobához.


     Felkészítve a jövőre, az SR5011 egy fejlett videó résszel rendelkezik, amely teljesen kompatibilis a legújabb HDMI 2.0a és HDCP 2.2 specifikációkkal, mind a 8 HDMI bemeneten. 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color almintavételezés, High Dynamic Range (HDR) és 21:9 videó, 3D, és BT.2020 jeltovábbítás támogatás minden bemeneten: az SR5011 már készen áll a következő generációs Blu-ray lejátszókra, set-top boxokra és egyéb 4K Ultra HD forrásokra. Felskálázza az analóg és a digitális forrásanyagot akár Full HD 1080p, vagy akár 4K Ultra HD formátumra a végső vizuális élmény eléréséhez. És hála a kettős HDMI kimenetnek, egy TV és egy projektor is csatlakoztatható rá párhuzamosan.


                
     A teljes vezeték nélküli kapcsolatról a Wi-Fi és a Bluetooth gondoskodik, kettős antenna biztosítja a robusztus vételt. Miután csatlakoztatta a készüléket, a zene könnyen áramlik az AirPlay, a Spotify Connect, vagy a helyi hálózati tároló meghajtó segítségével, valamint a több mint 10.000 internetes rádióállomás által. A hihetetlen hangzáshűség érdekében a nagy felbontású audio formátumok lejátszása teljes mértékben támogatott. A teljes rugalmassághoz hozzájárul a 7.2 csatornás előerősítő kimeneti rész, és az RS232 csatlakozás. Emellett az IP-vezérlés teszi az SR5011-et nagyon vonzóvá az egyéni rendszer telepítésők számára.


     A beállítás teljesen egyszerűen elvégezhető az ügyes grafikus felhasználói felület, a Setup Assistant (beállítási asszisztens) és a híres Audyssey MultEQ XT szoba kalibráció segítségével - így nincs szükség arra, hogy a felhasználó tanulmányozza a kézikönyvet, csak egyszerűen követnie kell a képernyőn megjelenő utasításokat. Az új Marantz 2016 AVR Remote App elérhető az Android és iOS eszközökre, így a mindennapi működtetés pofon egyszerűvé válik. Ugyanakkor, az SR5011 tartalmaz egy intelligens ECO módot, amely automatikusan jelentős elektromos áramot tud megtakarítani a minőség befolyásolása nélkül.

Az új Marantz SR5011 júliusban lesz elérhető fekete, vagy ezüst-arany színekben.   

SR5011 7.2 csatornás Network AV Receiver - Főbb jellemzők

• Beépített Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással; beépített Bluetooth 

Javított hálózati stabilitás különösen a Wi-Fi-zsúfolt lakásokban

• 7 csatornás diszkrét erősítő, 180 W csatornánként  

Elég erő, hogy betöltse a nagyobb szobákat is a híres Marantz hangminőséggel

• 4K/60 Hz, teljes sebességű jeltovábbítás, 4:4:4 szín felbontás, HDR és BT.2020 

A legújabb HDMI szabvány - időtálló kompatibilitás

• 8 HDMI bemenet (1 elöl) teljes HDCP 2.2 támogatással; 2 HDMI kimenet  

Bőséges számú bemenet a digitális eszközökhöz; készen áll egy TV és egy projektor párhuzamos kiszolgálására

• Analóg HDMI átalakítás és SD/HD 4K felskálázás a régebbi videó forrásokból 

Full HD és Ultra HD videó minőség elérése a meglévő DVD-kről, vagy analóg forrásból

• Dolby Atmos (akár 5.1.2) és DTS:X (firmware frissítés után)

Magával ragadó 3D-s hang felső effektekkel
                
• AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Network Audio Streaming

Hozzáférés szinte korlátlan számú online zenei forráshoz

• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC, AIFF és WAV támogatás  

Nagy felbontású audio streaming a HiFi rajongók számára

• Fejlett Multi-Room lehetőségek; 7.2 csat. Pre-out; RS232 vezérlés 

Audio és video több szobában; előkészítve a harmadik fél általi ház automatizálási rendszerekre

• Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume és Dynamic EQ  

Az eredmény az egyedi szobák hangzásának a tökéletes kiegyenlítése 

• Színkódolt hangsugárzó csatlakozók, Setup Assistant, Fejlett GUI, Marantz 2016 AVR Remote App  

Problémamentes telepítés, beállítás és üzemeltetés

• ISF videó kalibráló 

Előkészítve a házimozi televíziók és projektorok profi kalibrációjára

• Intelligens ECO mód ki/be/auto beállítás 

Energiatakarékos a minőség feláldozása nélkül Képek