Keresés

A HEOS® by Denon kiterjeszti a Multi-Room élményét

A zene mindenhol lélegzetelállítóan szól a HEOS rendszeren .

    

      A Denon, mint a világ egyik vezető prémium és personal aduio termék gyártója, a mai napon bejelentette jelentős fejlesztéseit a népszerű HEOS vezeték nélküli multi-room hangrendszeren. A Denon által 2014-ben bemutatott HEOS by Denon vezető multi-room audio márkaként pozicionálta magát a piacon. Az olyan termékek bevezetése, mint például a hordozható HEOS 1, vagy a HEOS HomeCinema és az egyre bővülő zenei szolgáltatások által a HEOS by Denon kiterjeszette a multiroom határait.        


     Folytatva ebben a szellemben, a Denon büszkén jelenti be a következő generációs HEOS HS2 (HEOS Series 2) modelleket, kezdve a frissített HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 és HEOS 7 hangszórókkal, valamint a HEOS Amp erősítővel és a HEOS link előerősítővel. Az új HEOS (HS2) szériában érkezik majd még rengeteg frissítés, így fokozva a multi-room zenehallgatási élményt: 

• Bővül a multi-room audio élmény, a HEOS (HS2) széria jellemzője a beépített Bluetooth funkció, amely lehetővé teszi, hogy a smart készülékeiről streameljen bármit, amit szeretne. Mi több, a HEOS app lehetővé teszi, hogy Bluetooth forrásból lejátssza a zenéit a ház minden szobájában, egyszerűen a HEOS zónák csoportosításával.  


• Csakúgy, mint a multi-room rendszerre történő streamelés, az integrált Bluetooth megnöveli azon készülékek számát, amiről streamelni lehet; hozzáadva a Windows Phone, PC és Mac kompatibilitást a meglévő IOS, Android és Amazon Fire lehetőségekhez. Nagyobb rugalmasság a felhasználónak -, amely lehetővé teszi számukra, hogy váltsanak az olyan intelligens készülékek között és az egyéb tároló rendszerek között, mint a PC, vagy a Mac.  


• A tagadhatatlan audio háttérrel érkező HEOS már bebizonyította, hogy milyen magas szintű szonikus teljesítményt rejtenek ezek a készülékek. Ezért az új HEOS (HS2) választékban a következő logikus lépés a nagy felbontású audio lejátszás bevezetése a lehető legjobb zenehallgatási élmény eléréséhez. Hallgassa meg a zenéit tömörítetlen WAV (PCM) és ALAC (Apple Lossless Audio Codec) és FLAC (Free Lossless Audio Codec) formátumokban akár 24bit/192 kHz-es felbontásban a hálózaton keresztül, vagy USB-ről. Emellett hamarosan érkezik a lehetőség, hogy DSD (a DSD audio az SACD kódolási formátuma) fájlokat és AIFF (audió Interchange File Format) hangsávokat hallgasson kényelmesen a saját otthonában.  

"Örömünkre szolgál, hogy bemutassuk ezt az új frissítést a HEOS platformra, amely elhozza a nagy felbontású audio lejátszást, a beépített Bluetooth funkciót és jelentősen megnöveli a feldolgozási teljesítményt, amely javítja a hangminőséget és támogatja az új funkciókat, így alig várjuk, hogy bemutathassuk az új HEOS családot" mondta Brendon Stead, Denon termékfejlesztési Senior Vice President. "a vásárlók kedvelik a HEOS termékeket és mi már alig várjuk, hogy ez a platform így még jobb legyen az új szoftver funkciók által."   


     A HEOS egy igazi multi-room rendszer, mely négy lenyűgöző, vezeték nélküli többzónás hangszóróból áll; HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5. és HEOS 7. A HEOS Link és a HEOS Amp elhozza a HEOS funkcionalitást a HiFi rendszerek és a passzív hangsugárzók számára.

     Míg a HEOS HomeCinema - SoundBar és mélynyomó biztosítja a kiváló HEOS hangot a TV készülékek számára.  A HEOS hibátlanul szállítja felhasználók kedvenc zenéit a világ vezető felhő forrásaiból, mint például a Spotify®, Deezer, Tidal, Soundcloud® és TuneIn. Ön is képes streamelni a zenei tartalmait az intelligens készülékekről, számítógépekről, Macről vagy NAS-ról bármilyen otthoni hálózaton keresztül.  A jövőben a Denon HEOS szériát tovább fogjuk bővíteni új és innovatív termékekkel.  A HEOS multi-room vezeték nélküli hangrendszer elérhető a kiválasztott Denon kereskedőknél.