Keresés

Bemutatkozik A YAMAHA MusicCast, avagy multiroom másképp

A multiroom, mint elnevezés hiába angol kifejezés, manapság mégis egyre kevésbé hangzik idegenül a háztartásokban. Titkon mindenki erre vágyik, de mindezidáig nem számított épp olcsó mulatságnak. A Yamaha-nál ezért mertek nagyot álmodni, és az új rendszerükkel egyenesen forradalmasítani szeretnék ezt az iparágat.

     A MusicCast-al teljesen más gondolati síkon haladva tervezték a több zónás zenehallgatást megvalósítani. A direkt erre a célra tervezett készülékek helyett ezt a szolgáltatást szinte az összes olyan készülékükbe beépítették idén, melyben hálózati hozzáférés található.

Az idő előrehaladtával a különböző új Yamaha hifi egységek így külön-külön egy-egy új zónát jelentenek majd az otthonunkban.

 

A vadonatúj szolgáltatás neve MusicCast.

     

 

A Yamahával most könnyedén zenét varázsolhat minden szobába vezeték nélkül.

     Nem számít, hogy egy hangszóróval, vagy komplett házimozival kezd bele, a MusicCast az igényeihez igazodik és a vezeték nélküli lejátszást minden szobában egy egyszerű aplikácóval kezelhet.

A MusicCast sokoldalú lehetőséget biztosít és elérhető széles körben AV erősítőkre, hangprojektorokra és hangszórókra egyaránt.

 

Bővítse a lehetőségeit

     A MusicCast az otthoni Wi-Fi hálózatot használja a vezeték nélküli zenelejátszásra. Játsszon különböző zenét minden szobában, vagy ossza meg a zenét az egész házban.

     A MusicCast eszközök egyaránt támogatják a vezetékes Ethernet és a vezeték nélküli Wi-Fi csatlakozást, így akár kiépíthet egy teljes vezetékes hálózatot is.

 

SZOBÁK TESTRESZABÁSA

Állítson be egyéni képet, vagy akár saját fotót a szobák hátterének.

Vezérlés egyetlen ujjal

Az ingyenes MusicCast aplikáció a tenyerébe helyezi
az otthoni zenehallgatás élményét.

Válassza ki a szobá(ka)t, majd a forrást ahonnan a zenét hallgatja,
végül pedig böngészhet és vezérelheti a zenét.

 

HANGZÁS BEÁLLÍTÁSA

A beépített EQ-val könnyedén személyre szabhatja a zenéit a jobb oldalról behúzható lebegő menüből.

A beállítási lehetőségek MusicCast eszközönként változnak.


 

Helységek összevonása

Egyesítsen szobákat a közös zenehallgatáshoz és vezérléshez.

 

MINDEN TARTALOM

Hozzáférhet Stream forrásokhoz, Internet rádió csatornákhoz, zenékhez a telefonján és PC-jén, Bluetooth forrásokhoz és olyan tartalmakhoz is mint TV, Blu-ray vagy CD, de akár még bakelit lemezhez is.

 

STREAMING ZENEI PARTNEREK

BLUETOOTH STREAMING

A MusicCast termékek támogatják a Bluetooth-t kimenetként és bemenetként is egyaránt

BLUETOOTH FORRÁS

Stream-eljen bármilyen hang forrást Bluetooth-on telefonjáról vagy tabletről és játssza le MusicCast eszközén vagy több eszközön egyszerre.

 

BLUETOOTH STREAM

A MusicCast eszközök képesek Bluetooth-on keresztül tovább küldeni a hangot bármilyen Bluetooth hangszórónak vagy fejhallgatónak ezzel is bővítve a MusicCast lehetőségeinek palettáját.

 

Hi-Fi, vagy nagy felbontás

MusicCast támogatja a nagy felbontású hangformátumokat, hogy precíz és kompromisszum mentes hang szólaljon meg a professzionális hi-fi rendszerekből is.

Minden modell támogatja:

  • Apple Lossless (ALAC), 96 kHz / 24-bit-ig
  • FLAC, WAV és AIFF, 192 kHz / 24-bit-ig

Bizonyos modellek támogatják:

  • DSD 5.6 MHz-ig

Számos MusicCast termék támogatja továbbá a nagy felbontású jelátvitelt (pl. 4K Ultra HD HDMI), professzionális USB DAC-okat és más prémium hang technológiát, beleértve a Dolby, DTS és a Yamaha által szabadalmaztatott térhatású hangzást.