Keresés

A DALI ÉLŐBEN LONDONBÓL! Kövesse Ön is élőben a DALI OPTICON hangfalcsalád bemutatóját!

A DALI ÉLŐBEN LONDONBÓL!

A dán DALI hangfalgyártó cég nagy örömmel jelenti be a közeljövőre tervezett rendkívüli média eseményét.

      Már előzetesben beszámoltam a Dali hamarosan bemutatásra kerülő új hangfalcsaládjáról, mely az Opticon nevet viseli. Mivel még idáig senki sem láthatta, így egy exkluzív élményre invitálnálak!

     Eljött az ideje, hogy igazán értékelni tudjuk a hangzás művészetét, ezért a DALI egy különleges élményt készített a számodra. Szeptember 23-án a DALI egy olyan rendezvény házigazdája lesz, amit nem lehet kihagyni – egy exkluzív audio/video élőben történő közvetítésé, a híres londoni Hospital Club-ból.

     A legjobb benne az, hogy a DALI biztosítja az esemény streamingjét szeptember 23-án este a YouTube segítségével - élőben! Ez egy egyedülálló lehetőség a számodra hogy megtapasztald az igazi zeneművészetet.

Az egyetlen dolog, amit meg kell tenned, az az, hogy csatlakozol az esemény Facebook oldalára:

https://www.facebook.com/events/185868741744721/

És már készülhetsz is, hogy élvezni tudd az eseményt a saját nappalidban.

     És ez még nem minden, ugyanis a DALI lehetőséget ad arra, hogy megnyerd a legújabb, felső kategóriás OPTICON 1 hangfal párt, mely által megismerheted a hang művészetét.

Hogy részt tudj venni a nyereményjátékban nem kell mást tenned, csak részt kell venned az eseményben és a jelentkezésed automatikusan regisztrálva lesz. Ilyen egyszerű az egész!

Ellenőrizd a részvételi feltételeket itt (angol nyelven): http://bit.ly/1KhM1cr

Sok szerencsét! Mi már nem bírjuk kivárni, hogy csatlakozz a "DALI élőben Londonból" eseményhez, 2015. szeptember 23-án.

Figyelem: Ez a meghívó a YouTube-on történő élő közvetítés megtekintésére, nem pedig a helyszínen történő részvételre szól.

A micro-site már él és ezen a helyen lehet majd megtekinteni A DALI ÉLŐBEN LONDONBÓL eseményünket, szeptember 23-án. Ne maradj le! http://dali-live.com/

Az esemény és a nyereményjáték szervezője a DALI A/S, Dali Allé 1, 9610 Nørager, Denmark.

DALI – Made in Denmark

DALI Premierek Estéje

Az élő stream-et mi ( jómagam, és még 5 kiemelt DALI partner) Varsóban tekintjük meg. Vele egy időben a magyarországi importőr (Horn Distribution) vendégül lát bennünket egy egész estés bemutatón, ahol személyesen tekinthetjük, és hallgathatjuk meg az új hangfa családot. Természetesen az ott szerzett élményekről, tapasztalatokról beszámolok.